Tour de Farce 2015

Voorbereidingen op Tourstart in Utrecht!

Het is zover! U kunt aan de slag!


Onder het kopje 'rennerslijst' vindt u de waarden voor 2015. Dus u kunt starten aan de lastigste puzzel van het jaar. Sterkte.
Nog niet alle teams zijn volledig bekend, dus er zullen komende dagen wat kleine updates volgen. Verder komt natuurlijk het aanmeldformulier nog online.

Wie gaan er donderdag mee naar de teampresentatie op het Lepelenburg?

 

Bijgewerkte pagina's

 

Overall klassement

In het overall klassement presenteren we een optelsom van alle uitslagen van de Tour de Farce sinds den beginne. Omdat niet alle Tour de Farce edities volgens dezelfde reglementen zijn verlopen, passen we wat rekentrucjes toe om vergelijkingen tussen verschillende edities te kunnen maken. En omdat in het verleden behaalde resultaten geen garanties bieden voor de toekomst schenken we speciale aandacht aan de uitslagen van de laatste 5 edities. De volgorde van het overall klassement wordt dus nu bepaald door de uitslagen van 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014, maar een een aantal andere gepresenteerde waarden is bepaald door middeling over alle on-line edities (2003-2014). Door het middelen over edities verandert het overall klassement normaal gesproken niet zo snel, maar de schokkende uitslag van 2014 heeft toch voor aardig wat beweging gezorgd. Uit de top van het klassement is Dick van Dam weggevallen en zijn voormalig kampioenen als Jasper Borgdorff en Kevin van den Brand sterk gedaald. Zelfs de eeuwige lijst aanvoerder Michiel Adriani heeft flink moeten inleveren, zijn opgebouwde voorsprong is echter dusdanig riant dat hij nog wel een jaartje op p15 kan eindigen.